ECHIPA ATELIER PSYTerapeuti pregatiti sa iti ofere un program individualizat

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

CINE SUNTEMCunoaste specialistii

https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2023/05/dan.jpg
Dan Calota

Dan Calota

Psiholog

Psiholog clinician cu formare in Analiza Tranzactionala.
Specializare in Tratamentul Dependentelor; 10 Ani de experienta in Interventii Dedicate Adictiilor.
Lector al grupurilor dedicate transferului de atitudini in detectia precoce a consumului de substante psihoactive, pentru medici de familie si ofiteri de probatiune.
Training in Managementul Proiectelor.
Training in psihopedagogie sociala; Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea Bucuresti.
Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei.
Peste 1500 ore de terapie in interventii dedicate consumului problematic de substante psihoactive. Peste 160 de ore de practica privata in curentul analiza tranzactionala.

https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_03.png
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_02.png
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_01.png

20000+

Pacienti

Specialistii nostri se remarca prin experienta de 20 de ani in adictii si prin impactul pozitiv pe care l-au avut in viata a peste 17.000 de persoane dependente de droguri, peste 1.400 de persoane cu consum abuziv de alcool, precum si in proiectele de prevenire a consumului de alcool si droguri din scoli.

>20

Ani de experienta

Clinica are o experienta de peste 20 de ani in furnizarea de servicii medicale de calitate, cu accent pe ingrijirea pacientilor cu probleme de sanatate mintala si adictii, si in dezvoltarea de proiecte de prevenire și educație în aceste domenii.

30+

Specialisti

Atelier PSY colaborează cu peste 30 de specialisti cu experienta si calificari in domeniul sanatatii mintale, care ofera servicii personalizate si tratamente adaptate nevoilor individuale ale clientilor, cu un accent deosebit pe colaborarea interdisciplinara si dezvoltarea continua a competentelor profesionale.

19~

Tehnici terapeutice

Atelier PSY foloseste o varietate de tehnici terapeutice moderne, adaptate nevoilor si profilului clientilor, printre care se numara terapia cognitiv-comportamentala, terapia de grup, terapia de familie, precum si terapiile complementare, cum ar fi art-terapia sau terapia prin muzica.