SERVICIU IN CLINICA & ONLINEDezvoltare Personala

In colaborare cu terapeutii si psihiatrii nostri, ne concentram pe abordarea problemelor de sanatate mintală si dezvoltarea abilitatilor personale si profesionale, precum si pe imbunatatirea relatiilor interpersonale si gestionarea stresului.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
DEZVOLTARE PERSONALA
Tipuri
- Coaching personal
- Cursuri de dezvoltare personala
- Terapie prin arta
- Meditatie si mindfulness
- Yoga si alte forme de exercitii fizice
PROGRAM
8:00am - 9:00pm
Str. Jules Michelet, Nr.7, Etaj 1, Sector 1
Str. Regina Maria, Nr. 23, Etaj 1, Sector 4
IN CLINICA & ONLINE
Servicii
Serviciile de dezvoltare personala pot fi accesate atat in cadrul clinicii, cat si online, oferind clientilor posibilitatea de a primi tratament intr-un mod convenabil si accesibil.
Ce inseamna dezvoltare personala?

Dezvoltarea personala este un proces continuu de crestere si imbunatatire a abilitatilor, cunostintelor, comportamentelor si atitudinilor unei persoane, in vederea indeplinirii obiectivelor personale si profesionale si pentru a avea o viata mai implinita si satisfacatoare. Aceasta poate include activitati precum invatarea continua, meditatia, introspectia, dezvoltarea abilitatilor de comunicare si relationare, practicarea unui stil de viata sanatos si echilibrat, si multe altele. Scopul dezvoltarii personale este de a ajuta o persoana sa isi descopere si sa isi indeplineasca potentialul maxim, sa creasca in intelepciune si sa se bucure de o viata mai fericita si implinita.

Cui ii este necesara dezvoltarea personala?

Dezvoltarea personala este necesara pentru oricine isi doreste sa isi imbunatateasca abilitatile, cunostintele, comportamentele si atitudinile, si sa isi dezvolte potentialul maxim. Aceasta este importanta pentru oamenii care doresc sa aiba o viata mai implinita, mai satisfacatoare si mai fericita, indiferent de varsta, sex, ocupatie sau nivel educational. Fie ca este vorba de imbunatatirea relatiilor interpersonale, dezvoltarea abilitatilor de leadership, obtinerea unui nou loc de munca sau cresterea nivelului de incredere in sine, dezvoltarea personala poate fi benefica pentru oricine isi doreste sa creasca si sa se dezvolte ca persoana.

In ce consta dezvoltarea personala?

Dezvoltarea personala poate consta intr-o varietate de activitati si practici care ajuta o persoana sa isi imbunatateasca abilitatile, cunostintele, comportamentele si atitudinile. Acestea pot include:

 1. Invatare continua: Participarea la cursuri, seminarii, conferinte si alte activitati de invatare pentru a dobandi noi cunostinte si abilitati.
 1. Meditatia si mindfulness: Practicarea meditatiei si a tehnicii de mindfulness poate ajuta la imbunatatirea concentrarii, gestionarea stresului si cresterea nivelului de fericire si implinire.
 1. Exercitii fizice: Practicarea unui stil de viata sanatos si echilibrat, care include exercitii fizice regulate, poate ajuta la imbunatatirea sanatatii fizice si mentale.
 1. Dezvoltarea abilitatilor de comunicare si relationare: Invatarea de abilitati de comunicare eficienta si imbunatatirea relatiilor interpersonale poate ajuta la cresterea succesului personal si profesional.
 1. Gandirea pozitiva si vizualizarea: Practicarea gandirii pozitive si a vizualizarii obiectivelor poate ajuta la cresterea increderii in sine si la realizarea succesului personal.
 1. Auto-reflexia si introspectia: Luarea unui timp pentru a reflecta asupra propriilor ganduri, sentimente si comportamente poate ajuta la dezvoltarea unei intelegeri mai profunde a sinelui si la dezvoltarea de noi abilitati si atitudini.

Acestea sunt doar cateva exemple de activitati si practici care pot ajuta la dezvoltarea personala. Este important sa gasesti activitatile si practicile care sunt cele mai potrivite pentru tine si sa le integrezi in mod regulat in rutina ta zilnica.

Cand este necesara dezvoltarea personala?

Dezvoltarea personala poate fi necesara in diferite etape ale vietii unei persoane, precum:

 1. Tranzitia catre o noua etapa de viata: Cum ar fi trecerea de la studentie la cariera, de la angajat la antreprenor sau de la casatorie la parinte. In aceste momente de tranzitie, o persoana poate simti nevoia de a-si dezvolta noi abilitati si cunostinte pentru a se adapta si a reusi in noua sa rola.
 2. Reorientarea profesionala: Intr-un mediu de munca in schimbare, dezvoltarea continua a abilitatilor si cunostintelor este vitala pentru a ramane competitiv pe piata muncii si pentru a progresa in cariera.
 3. Problemele personale: In situatii dificile sau traume personale, cum ar fi pierderea unei persoane dragi sau divortul, dezvoltarea personala poate ajuta la vindecarea emotionala si la redefinirea scopurilor si valorilor personale.
 4. Cautarea fericirii si implinirii personale: Indiferent de situatia actuala a vietii, dezvoltarea personala poate ajuta la cresterea fericirii si a implinirii personale prin imbunatatirea abilitatilor de relationare, dezvoltarea abilitatilor de leadership si obtinerea unei perspective pozitive asupra vietii.

Astfel, dezvoltarea personala poate fi necesara in diferite momente ale vietii si poate fi o calatorie continua pentru cei care isi doresc sa se dezvolte si sa isi atinga potentialul maxim.

DEZVOLTARE PERSONALA
Tipuri
- Coaching personal
- Cursuri de dezvoltare personala
- Terapie prin arta
- Meditatie si mindfulness
- Yoga si alte forme de exercitii fizice
PROGRAM
8:00am - 9:00pm
Str. Jules Michelet, Nr.7, Etaj 1, Sector 1
Str. Regina Maria, Nr. 23, Etaj 1, Sector 4
IN CLINICA & ONLINE
Servicii
Serviciile de dezvoltare personala pot fi accesate atat in cadrul clinicii, cat si online, oferind clientilor posibilitatea de a primi tratament intr-un mod convenabil si accesibil.
PRICING PLANS

Fees per session

INDIVIDUAL
$
125
50 mins
 • Schedule a live session at a time that is convenient
 • Messaging, phone or video
 • Message therapist any time, from anywhere.
FAMILY
$
135
50 mins
 • Schedule a live session at a time that is convenient
 • Messaging, phone or video
 • Message therapist any time, from anywhere.
TEEN
$
95
50 mins
 • Schedule a live session at a time that is convenient
 • Messaging, phone or video
 • Message therapist any time, from anywhere.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
 • Cuvintele lor

https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_04.png
Sunt clienta unuia dintre psihoterapeutii clinicii. Am gasit, in relatia terapeutica construita impreuna, un spatiu al intalnirii autentice cu mine, o resursa importanta de crestere personala. Multumesc pentru timpul si energia dedicate. Recomand cu incredere.
Camelia T.
Clienta
Oameni cu experienta, profesionisti, oameni pasionati, implicati. Te asculta cu atentie, ințeleg problemele, te ajuta sa evoluezi. Succes! E nevoie de asemenea servicii intr-o lume care evolueaza!
Catalin B.
Client
O echipa de profesionisti, un proiect foarte bun, dar care trebuie dus mai departe si implementat in toata tara.
Daniel C.
Client
Mulțumesc enorm. Sunteti minunati! Am revenit la viata! Multumesc tuturor din Clinica Atelier PSY!
Ioan C.
Client
SERVICILE NOASTRE

Te putem ajuta si cu alte servicii

Psihoterapie

Servicii de psihoterapie pentru adulti, adolescenti si copii, intr-un mediu sigur si confidential.

Psihiatrie

Servicii specializate de psihiatrie ce ajuta clientii sa gestioneze simptomele si sa-si imbunatateasca calitatea vietii, intr-un mediu sigur si confidential.

Program

Bd. Regina Maria, Nr. 23 Str. Jules Michelet, Nr.7
Luni-Vineri
8AM-9PM
Sambata-Duminica
Inchis
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2022/02/floating_image_03_single_service.png
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2022/01/floating_image_10.png
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2022/02/floating_image_02_single_service.png

Sanatate mintala
pentru toti

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

20000+

Pacienti

Specialistii nostri se remarca prin experienta de 20 de ani in adictii si prin impactul pozitiv pe care l-au avut in viata a peste 17.000 de persoane dependente de droguri, peste 1.400 de persoane cu consum abuziv de alcool, precum si in proiectele de prevenire a consumului de alcool si droguri din scoli.

>20

Ani de experienta

Clinica are o experienta de peste 20 de ani in furnizarea de servicii medicale de calitate, cu accent pe ingrijirea pacientilor cu probleme de sanatate mintala si adictii, si in dezvoltarea de proiecte de prevenire și educație în aceste domenii.

30+

Specialisti

Atelier PSY colaborează cu peste 30 de specialisti cu experienta si calificari in domeniul sanatatii mintale, care ofera servicii personalizate si tratamente adaptate nevoilor individuale ale clientilor, cu un accent deosebit pe colaborarea interdisciplinara si dezvoltarea continua a competentelor profesionale.

19~

Tehnici terapeutice

Atelier PSY foloseste o varietate de tehnici terapeutice moderne, adaptate nevoilor si profilului clientilor, printre care se numara terapia cognitiv-comportamentala, terapia de grup, terapia de familie, precum si terapiile complementare, cum ar fi art-terapia sau terapia prin muzica.

https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2022/01/image_05.jpg
COVID UPDATE

Covid-19 notice

The health and well-being of our clients is one of our top concerns. We are following the current government and health authorities COVID-19 guidance to ensure we are taking the right actions to protect our clients, employees and the community. For in person meetings clients are asked to:

Measure their body temperature

Frequently disinfect their hands

Wear face masks at all times