SERVICII PSYSanatate mintala pentru toti

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_01.png
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_02.png
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_03.png

Psihoterapie

Scopul nostru este sa oferim suport, indrumare si solutii practice pentru a ajuta clientii sa isi imbunatateasca starea emotionala si calitatea vietii.

Psihiatrie

Clinica Atelier PSY ofera servicii specializate de psihiatrie pentru a ajuta clientii sa gestioneze eficient afectiuni psihice si probleme de sanatate mintala.

Dezvoltare Personala

Servicii ce includ consiliere, coaching, formare si terapie pentru dezvoltare personala, care sunt adaptate nevoilor individuale ale fiecarui client.

IN CLINICA & ONLINE

Psihoterapie

Terapeutii nostri sunt specializati intr-o gama larga de tulburari psihologice, cum ar fi anxietatea, depresia, traumele, tulburarile de personalitate, dependente, probleme de relationare si multe altele. Utilizam o varietate de abordari terapeutice, inclusiv terapia cognitiv-comportamentala, terapia prin acceptare si angajament, terapia interpersonala si terapia psihodinamica fiind doar cateva dintre ele, pentru a ne asigura ca fiecare pacient primeste tratamentul cel mai adecvat pentru nevoile sale.

LUNI-VINERI
8:00am - 9:00pm
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2023/03/ap_services1-e1678709577141.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2023/03/ap_services2-e1678709627331.png
IN CLINICA & ONLINE

Psihiatrie

In functie de nevoile individuale ale fiecarui client, oferim tratamente personalizate, inclusiv tratament medicamentos si terapii adjuvante, cum ar fi terapia cognitiv-comportamentala, terapia de grup si terapia interpersonala. Scopul nostru este de a ajuta clientii sa gestioneze simptomele si sa-si imbunatateasca calitatea vietii, oferind suport si indrumare intr-un mediu sigur si confidential.

LUNI-VINERI
8:00am - 9:00pm
IN CLINICA & ONLINE

Dezvoltare Personala

Echipa noastra de specialisti ofera o gama larga de servicii, cum ar fi consiliere, coaching, formare si terapie pentru dezvoltare personala. Fiecare serviciu este adaptat nevoilor individuale ale clientilor nostri si se concentreaza pe dezvoltarea abilitatilor personale si profesionale, cresterea increderii in sine, gestionarea stresului si a anxietatii, imbunatatirea relatiilor interpersonale.

LUNI-VINERI
8:00am - 9:00pm
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2023/03/ap_services1-e1678709577141.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
  • Cuvintele lor

https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_04.png
Sunt clienta unuia dintre psihoterapeutii clinicii. Am gasit, in relatia terapeutica construita impreuna, un spatiu al intalnirii autentice cu mine, o resursa importanta de crestere personala. Multumesc pentru timpul si energia dedicate. Recomand cu incredere.
Camelia T.
Clienta
Oameni cu experienta, profesionisti, oameni pasionati, implicati. Te asculta cu atentie, ințeleg problemele, te ajuta sa evoluezi. Succes! E nevoie de asemenea servicii intr-o lume care evolueaza!
Catalin B.
Client
O echipa de profesionisti, un proiect foarte bun, dar care trebuie dus mai departe si implementat in toata tara.
Daniel C.
Client
Mulțumesc enorm. Sunteti minunati! Am revenit la viata! Multumesc tuturor din Clinica Atelier PSY!
Ioan C.
Client
Profesionalism și dedicare!
Maria A.
Client
Sunt singurii, deci cei mai buni, in domeniu! Profesionisti!
Mihai A.
Client
Ofera ajutor profesionist!
Remus J.
Client
Multumesc pentru ajutorul acordat fiului meu!
Doina N.
Client
Mi-a placut foarte mult si tot odata m-a ajutat foarte mult. Succes in continuare, va multumesc pentru tot!
Adrian N.
Client
SERVICII

Optiuni pentru consultatii

SERVICII DECONTATE
  • Pentru a facilita accesul tuturor la servicii de psihologie si psihiatrie de calitate, oferim inclusiv servicii decontate de catre Casa de Asigurari de Sanatate.
CLIENTI ATELIER PSY
  • Daca esti deja client Atelier Psy beneficiezi de tarife speciale la serviciile suplimentare la care vrei sa apelezi.
CONTRA COST
  • Tarifele pentru serviciile de psihiatrie și psihologie oferite contra cost sunt bine definite și variază în funcție de tipul și durata serviciului furnizat.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
INCEPE AICI

Contacteaza-ne pentru o programare

Ne suni sau ne scrii

Vorbesti un pic despre ceea ce crezi ca ai nevoie pentru a trai o viata mai buna alaturi de ceilalti. Precizezi daca doresti sau nu un consult in regim de asigurari de sanatate. Totul in conditii de siguranta si confidentialitate!

Alegi specialistul sau primesti o recomandare

Primesti recomandari de specialisti care ar putea fi potriviti pentru tine. Alegi specialistul care crezi ca ti se potriveste.

Faci o programare

Faci direct o programare pentru o sedinta la specialistul pe care l-ai ales sau ceri o programare la un specialist recomandat de echipa Atelier PSY, de obicei primul consult va fi cu un medic psihiatru, pentru o evaluare a starii de sanatate mintala.