SERVICIU IN CLINICA & ONLINEPsihiatrie

Echipa noastră de psihiatri are experienta vasta in evaluarea, diagnosticarea și tratamentul unei game largi de tulburari psihice, inclusiv depresia, anxietatea, tulburarile bipolare, schizofrenia, tulburarile alimentare si multe altele.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
PSIHIATRIE
Abordari terapeutice
- Consiliere in toxicomanii
- Consiliere psihiatrica
- Consiliere si psihoeducație
- Consiliere si psihoterapie cognitiv-comportamentala individuala / de grup
- Consult medic primar / medic specialist
- Evaluare psihiatrica / psihologica
- Evaluare somatica
- Tratamente patologie psihiatrica legate de dependenta de droguri sau alcool sau alte comportamente compulsive
- Tratamentul medicamentos al afectiunilor psihiatrice
PROGRAM
8:00am - 9:00pm
Str. Jules Michelet, Nr.7, Etaj 1, Sector 1
Str. Regina Maria, Nr. 23, Etaj 1, Sector 4
IN CLINICA & ONLINE
Servicii
Serviciile de psihiatrie pot fi accesate atat in cadrul clinicii, cat si online, oferind clientilor posibilitatea de a primi tratament intr-un mod convenabil si accesibil.
Ce este psihiatria?

Psihiatria este o ramura a medicinei specializata in diagnosticare, tratament si prevenire in sanatatea mintala, inclusiv in tulburarile cauzate de consumul de substante. Tulburarile psihice pot afecta majoritatea aspectelor din viata unei persoane, cum ar fi: activitatea fizica, comportamentul, emotiile, gandurile, perceptia, relatiile interpersonale, sexualitatea, activitatea profesionala si timpul liber. Aceste tulburari pot avea ca sursa o combinatie de factori: biologici, psihologici si sociali.

In evaluarea psihiatrica, medicul poate solicita o gamă completa de teste de laborator, care, combinate cu interviul clinic, ofera o imagine a starii fizice si psihice ale unei persoane. Educatia acestuia, anii de pregatire clinica si experienta dobandita il pregatesc sa inteleaga relatia complexa dintre afectiunile de ordin emotional si cele de ordin fizic, sa evalueze informatiile medicale si cele psihologice, si sa lucreze alaturi de pacient in dezvoltarea unui plan de tratament.

Cine are nevoie de servicii de psihiatrie?

Persoanele care sufera de tulburari de sanatate mentala sau de probleme psihologice pot beneficia de serviciile de psihiatrie. Aceste tulburari pot afecta gandirea, emotiile, comportamentul si capacitatea de a functiona in viata de zi cu zi.

Unele dintre afectiunile pentru care poate fi necesara consultarea unui psihiatru includ:

 • Tulburari de anxietate, cum ar fi anxietatea generalizata, fobii, tulburare obsesiv-compulsiva si tulburare de stres posttraumatic
 • Depresie si tulburari bipolare
 • Schizofrenie si alte tulburari psihotice
 • Tulburari de personalitate
 • Tulburari alimentare, cum ar fi anorexia nervoasa, bulimia nervoasa si tulburarea de alimentatie nespecificata
 • Tulburari de somn, cum ar fi insomnie si apnee in somn
 • Tulburari de dependenta, cum ar fi dependenta de droguri sau alcool
 • Probleme de comportament la copii si adolescenti, cum ar fi tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atentie si tulburarea de conduita

In general, oricine se confrunta cu probleme de sanatate mentala care afecteaza capacitatea lor de a functiona in mod normal in viata de zi cu zi poate beneficia de consultarea cu un psihiatru. Este important sa mentionam ca, precum in cazul psihoterapiei, cu cat se cauta mai devreme ajutorul psihiatric, cu atat poate fi mai eficient tratamentul.

Cum decurge o sedinta la pshiatrie?

O sesiune de psihiatrie poate varia in functie de nevoile pacientului si de specialitatea psihiatrului. In general, prima sesiune poate fi mai lunga si mai orientata catre evaluarea starii de sanatate mentala a pacientului si a istoricului sau medical.

In timpul unei sedinte de psihiatrie, medicul poate sa discute cu pacientul simptomele sale, precum si experientele si problemele personale care l-au adus la psihiatru. Psihiatrul poate sa-i adreseze pacientului intrebari despre istoricul medical si mental al familiei sale, despre antecedentele de sanatate mintala si despre eventuale tratamente sau medicamente luate in trecut. In functie de simptomele si starea pacientului, psihiatrul poate decide sa efectueze o evaluare medicala, sa prescrie medicamente sau sa recomande terapie psihologica.

In urmatoarele sedinte, psihiatrul poate sa verifice evolutia pacientului, sa discute despre eficacitatea tratamentului si sa ajusteze doza de medicamente, daca este necesar. Psihiatrul poate sa ofere, de asemenea, terapie de consiliere sau să-l indrume pe pacient catre un terapeut specializat in terapie psihologica.

Este important de mentionat ca fiecare sedinta de psihiatrie este confidentiala si ca pacientul poate fi asigurat ca informatiile sale sunt protejate de confidentialitatea medicală.

Cand este necesar consultul psihiatric?

Consultul psihiatric este necesar atunci cand o persoana are probleme de sanatate mintala sau simptome care afecteaza capacitatea lor de a functiona in mod normal in viata de zi cu zi. Unele dintre simptomele care ar putea indica nevoia unui consult psihiatric includ:

 • Depresie, tristete sau sentimente de disperare, lipsa de speranta sau fara placere in activitatile care de obicei aduc placere
 • Anxietate, frica, panica sau ganduri obsesive care afecteaza capacitatea de a se concentra sau de a se relaxa
 • Schimbari bruste de dispozitie sau schimbari de comportament care afecteaza relatiile cu cei din jur
 • Simptome de tulburare bipolara, cum ar fi starile de manie sau hipomanie si starile depresive severe
 • Tulburari de somn, cum ar fi insomnia sau apneea in somn
 • Probleme de alimentatie, cum ar fi anorexia nervoasa, bulimia nervoasa sau tulburarea de alimentatie nespecificata
 • Tulburari de personalitate sau de comportament, cum ar fi tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD) sau tulburarea de conduita
 • Simptome psihotice, cum ar fi halucinatiile, delirul sau gandurile paranormale
 • Ganduri sau comportamente suicidare sau de auto-vatamare

In general, oricine se confrunta cu probleme de sanatate mentala care afecteaza capacitatea lor de a functiona in mod normal in viata de zi cu zi poate beneficia de consultarea cu un psihiatru.

PRICING PLANS

Fees per session

INDIVIDUAL
$
125
50 mins
 • Schedule a live session at a time that is convenient
 • Messaging, phone or video
 • Message therapist any time, from anywhere.
FAMILY
$
135
50 mins
 • Schedule a live session at a time that is convenient
 • Messaging, phone or video
 • Message therapist any time, from anywhere.
TEEN
$
95
50 mins
 • Schedule a live session at a time that is convenient
 • Messaging, phone or video
 • Message therapist any time, from anywhere.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
 • Cuvintele lor

https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_04.png
Sunt clienta unuia dintre psihoterapeutii clinicii. Am gasit, in relatia terapeutica construita impreuna, un spatiu al intalnirii autentice cu mine, o resursa importanta de crestere personala. Multumesc pentru timpul si energia dedicate. Recomand cu incredere.
Camelia T.
Clienta
Oameni cu experienta, profesionisti, oameni pasionati, implicati. Te asculta cu atentie, ințeleg problemele, te ajuta sa evoluezi. Succes! E nevoie de asemenea servicii intr-o lume care evolueaza!
Catalin B.
Client
O echipa de profesionisti, un proiect foarte bun, dar care trebuie dus mai departe si implementat in toata tara.
Daniel C.
Client
Mulțumesc enorm. Sunteti minunati! Am revenit la viata! Multumesc tuturor din Clinica Atelier PSY!
Ioan C.
Client
SERVICILE NOASTRE

Te putem ajuta si cu alte servicii

Psihoterapie

Servicii de psihoterapie pentru adulti, adolescenti si copii, intr-un mediu sigur si confidential. 

Dezvoltare Personala

Servicii ce includ consiliere, coaching, formare si terapie pentru dezvoltare personala, care sunt adaptate nevoilor individuale ale fiecarui client.

Program

Bd. Regina Maria, Nr. 23 Str. Jules Michelet, Nr.7
Luni-Vineri
8AM-9PM
Sambata-Duminica
Inchis
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2022/02/floating_image_03_single_service.png
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2022/01/floating_image_10.png
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2022/02/floating_image_02_single_service.png

Sanatate mintala
pentru toti

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

20000+

Pacienti

Specialistii nostri se remarca prin experienta de 20 de ani in adictii si prin impactul pozitiv pe care l-au avut in viata a peste 17.000 de persoane dependente de droguri, peste 1.400 de persoane cu consum abuziv de alcool, precum si in proiectele de prevenire a consumului de alcool si droguri din scoli.

>20

Ani de experienta

Clinica are o experienta de peste 20 de ani in furnizarea de servicii medicale de calitate, cu accent pe ingrijirea pacientilor cu probleme de sanatate mintala si adictii, si in dezvoltarea de proiecte de prevenire și educație în aceste domenii.

30+

Specialisti

Atelier PSY colaborează cu peste 30 de specialisti cu experienta si calificari in domeniul sanatatii mintale, care ofera servicii personalizate si tratamente adaptate nevoilor individuale ale clientilor, cu un accent deosebit pe colaborarea interdisciplinara si dezvoltarea continua a competentelor profesionale.

19~

Tehnici terapeutice

Atelier PSY foloseste o varietate de tehnici terapeutice moderne, adaptate nevoilor si profilului clientilor, printre care se numara terapia cognitiv-comportamentala, terapia de grup, terapia de familie, precum si terapiile complementare, cum ar fi art-terapia sau terapia prin muzica.

https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2022/01/image_05.jpg
COVID UPDATE

Covid-19 notice

The health and well-being of our clients is one of our top concerns. We are following the current government and health authorities COVID-19 guidance to ensure we are taking the right actions to protect our clients, employees and the community. For in person meetings clients are asked to:

Measure their body temperature

Frequently disinfect their hands

Wear face masks at all times