SERVICIU IN CLINICA & ONLINEPsihoterapie

Servicii de psihoterapie pentru adulti, adolescenti si copii, intr-un mediu sigur si confidential.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
PSIHOTERAPIE
Abordari terapeutice
- Analiza tranzactionala
- Dezvoltare personală
- Programare neuro-lingvistica (NLP)
- Psihoterapie cognitiv comportamentala
- Psihoterapie individuala
- Psihoterapie tranzactionala
- Tratament dependente
- Logopedie
- Teste psihologice
PROGRAM
8:00am - 9:00pm
Str. Jules Michelet, Nr.7, Etaj 1, Sector 1
Str. Regina Maria, Nr. 23, Etaj 1, Sector 4

IN CLINICA & ONLINE
Servicii
Serviciile de psihoterapie pot fi accesate atat in cadrul clinicii, cat si online, oferind clientilor posibilitatea de a primi tratament intr-un mod convenabil si accesibil.
Ce este psihoterapia?

Psihoterapia este un proces terapeutic care implica intalniri regulate intre un terapeut si un client, in scopul de a ajuta clientul sa-si imbunatateasca starea mentala si sa-si imbunatateasca calitatea vietii. Aceasta poate fi folosita pentru a trata o varietate de probleme de sanatate mentala, inclusiv anxietatea, depresia, tulburarile alimentare, traumele si dependenta.

Psihoterapia poate fi realizata intr-o varietate de forme, inclusiv terapie individuala, terapie de grup, terapie de cuplu sau terapie familiala. In timpul sedintelor, terapeutul poate utiliza o gama larga de tehnici terapeutice, cum ar fi terapia cognitiv-comportamentala, terapia psihodinamica, terapia de acceptare si angajament sau terapia umanista, in functie de nevoile individuale ale clientului.

Psihoterapia poate fi benefică atât pentru cei care suferă de probleme de sănătate mentală, cât și pentru cei care doresc să își îmbunătățească calitatea vieții și să învețe noi abilități de gestionare a stresului sau de comunicare eficientă.

Cine are nevoie de psihoterapie?

Oricine poate beneficia de psihoterapie, de la persoanele care se confrunta cu probleme de sanatate mentala, pană la cei care doresc sa isi imbunatateasca calitatea vietii si sa invete noi abilitati de gestionare a stresului sau de comunicare eficienta.

In general, psihoterapia poate fi utila pentru cei care se confrunta cu urmatoarele probleme:

 • Tulburari de anxietate, cum ar fi tulburarea de panica, fobia sociala, tulburarea obsesiv-compulsiva sau tulburarea de stres posttraumatic;
 • Tulburari de depresie sau stari de tristete persistenta;
 • Tulburari de alimentatie, cum ar fi anorexia sau bulimia;
 • Probleme de relatie sau probleme de comunicare;
 • Probleme legate de stres, cum ar fi epuizarea, stresul la locul de munca sau dificultatile de gestionare a stresului in general;
 • Traume, fie ele fizice sau emotionale;
 • Probleme legate de identitate sau de dezvoltare personala;
 • Dependenta de droguri sau alcool sau alte comportamente compulsive.

Este important sa retineti ca psihoterapia poate fi benefica pentru oricine, indiferent de varsta, gen sau origine etnică. Daca simtiti ca aveti nevoie de ajutor pentru a face fata unei probleme, puteti considera sa cautati un terapeut calificat pentru a discuta despre optiunile de tratament disponibile.

Ce se intampla in cursul unei sedinte de psihoterapie?

Cursul unei sedinte de psihoterapie poate varia in functie de stilul terapeutic al terapeutului si de nevoile individuale ale clientului, dar, in general, exista anumite elemente comune care sunt prezente in majoritatea sedintelor.

In mod obisnuit, prima sedinta este o intalnire de evaluare, in care terapeutul si clientul isi stabilesc obiectivele terapeutice si inceputul unei relatii de incredere. In sedintele ulterioare, clientul poate sa-si impartaseasca experientele, gandurile si sentimentele cu terapeutul, care poate oferi feedback, indrumare si sprijin emotional.

In general, terapeutul incearca sa creeze un mediu sigur si necondiționat pentru ca clientul sa se simta confortabil sa-si impartaseasca experientele. Terapeutul poate folosi o varietate de tehnici terapeutice pentru a ajuta clientul sa-si exploreze gandurile si sentimentele, precum si pentru a dezvolta noi abilitati si strategii de coping.

Unele tehnici comune utilizate în psihoterapie includ:

 • Terapia cognitiv-comportamentala, care se concentreaza pe schimbarea gandurilor si comportamentelor negative;
 • Terapia psihodinamica, care exploreaza procesele psihologice inconstiente;
 • Terapia de acceptare si angajament, care se concentreaza pe dezvoltarea capacitatii de a accepta si a gestiona emotiile negative;
 • Terapia umanista, care se concentreaza pe dezvoltarea unei relatii de incredere intre terapeut si client, precum si pe dezvoltarea potentialului personal.

Durata si frecventa sedintelor pot varia in functie de nevoile individuale ale clientului si de terapeut. Unele terapii pot fi scurte si concentrate, in timp ce altele pot fi mai lungi si mai intensive. In general, obiectivul terapiei este de a ajuta clientul sa-si atinga obiectivele terapeutice si sa se simta mai bine in viata de zi cu zi.

Cand este necesara psihoterapia?

Psihoterapia poate fi necesara intr-o varietate de situatii. In general, psihoterapia poate fi utila pentru oricine care are dificultati in gestionarea emotiilor sau in functionarea zilnica, dar mai ales pentru persoanele care se confrunta cu probleme de sanatate mentala.

Exista o serie de semne si simptome care pot indica faptul ca cineva ar putea beneficia de psihoterapie, printre care se numara:

 • Simptome de anxietate sau depresie, cum ar fi ingrijorare excesiva, sentimente de tristete sau lipsa de speranta, si pierderea interesului in activitati care obisnuiau sa fie placute;
 • Probleme de relatie sau de comunicare, cum ar fi dificultatea de a stabili si menține relatii sanatoase, sau probleme în comunicarea cu altii;
 • Traume sau experiente dureroase din trecut care afecteaza capacitatea de a functiona in prezent, precum si tulburari de stres posttraumatic;
 • Tulburari de alimentatie, cum ar fi anorexia sau bulimia;
 • Abuzul de substante sau alte comportamente compulsive;
 • Probleme legate de identitate sau de dezvoltare personala;
 • Dificultati de gestionare a stresului, inclusiv epuizarea sau stresul la locul de munca;
 • Probleme de somn sau de sanatate fizica care sunt afectate de starea mentala.

Este important de mentionat ca, in general, este bine sa cautati ajutor cat mai devreme posibil, pentru a preveni agravarea problemelor de sanatate mentala. Daca sunteti ingrijorat de sanatatea mentala sau de starea de bine, puteti incepe prin a discuta cu medicul dumneavoastra de familie sau cu un specialist in sanatate mentala pentru a afla mai multe despre opțiunile de tratament disponibile.

PRICING PLANS

Fees per session

INDIVIDUAL
$
125
50 mins
 • Schedule a live session at a time that is convenient
 • Messaging, phone or video
 • Message therapist any time, from anywhere.
FAMILY
$
135
50 mins
 • Schedule a live session at a time that is convenient
 • Messaging, phone or video
 • Message therapist any time, from anywhere.
TEEN
$
95
50 mins
 • Schedule a live session at a time that is convenient
 • Messaging, phone or video
 • Message therapist any time, from anywhere.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
 • Cuvintele lor

https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_04.png
Sunt clienta unuia dintre psihoterapeutii clinicii. Am gasit, in relatia terapeutica construita impreuna, un spatiu al intalnirii autentice cu mine, o resursa importanta de crestere personala. Multumesc pentru timpul si energia dedicate. Recomand cu incredere.
Camelia T.
Clienta
Oameni cu experienta, profesionisti, oameni pasionati, implicati. Te asculta cu atentie, ințeleg problemele, te ajuta sa evoluezi. Succes! E nevoie de asemenea servicii intr-o lume care evolueaza!
Catalin B.
Client
O echipa de profesionisti, un proiect foarte bun, dar care trebuie dus mai departe si implementat in toata tara.
Daniel C.
Client
Mulțumesc enorm. Sunteti minunati! Am revenit la viata! Multumesc tuturor din Clinica Atelier PSY!
Ioan C.
Client
SERVICILE NOASTRE

Te putem ajuta si cu alte servicii

Psihiatrie

Servicii specializate ce ajuta clientii sa gestioneze simptomele si sa-si imbunatateasca calitatea vietii, oferind suport si indrumare intr-un mediu sigur si confidential.

Dezvoltare Personala

Servicii ce includ consiliere, coaching, formare si terapie pentru dezvoltare personala, care sunt adaptate nevoilor individuale ale fiecarui client.

Program

Bd. Regina Maria, Nr. 23 Str. Jules Michelet, Nr.7
Luni-Vineri
8AM-9PM
Sambata-Duminica
Inchis
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2022/02/floating_image_03_single_service.png
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2022/01/floating_image_10.png
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2022/02/floating_image_02_single_service.png

Sanatate mintala
pentru toti

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

20000+

Pacienti

Specialistii nostri se remarca prin experienta de 20 de ani in adictii si prin impactul pozitiv pe care l-au avut in viata a peste 17.000 de persoane dependente de droguri, peste 1.400 de persoane cu consum abuziv de alcool, precum si in proiectele de prevenire a consumului de alcool si droguri din scoli.

>20

Ani de experienta

Clinica are o experienta de peste 20 de ani in furnizarea de servicii medicale de calitate, cu accent pe ingrijirea pacientilor cu probleme de sanatate mintala si adictii, si in dezvoltarea de proiecte de prevenire și educație în aceste domenii.

30+

Specialisti

Atelier PSY colaborează cu peste 30 de specialisti cu experienta si calificari in domeniul sanatatii mintale, care ofera servicii personalizate si tratamente adaptate nevoilor individuale ale clientilor, cu un accent deosebit pe colaborarea interdisciplinara si dezvoltarea continua a competentelor profesionale.

19~

Tehnici terapeutice

Atelier PSY foloseste o varietate de tehnici terapeutice moderne, adaptate nevoilor si profilului clientilor, printre care se numara terapia cognitiv-comportamentala, terapia de grup, terapia de familie, precum si terapiile complementare, cum ar fi art-terapia sau terapia prin muzica.

https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2022/01/image_05.jpg
COVID UPDATE

Covid-19 notice

The health and well-being of our clients is one of our top concerns. We are following the current government and health authorities COVID-19 guidance to ensure we are taking the right actions to protect our clients, employees and the community. For in person meetings clients are asked to:

Measure their body temperature

Frequently disinfect their hands

Wear face masks at all times