ECHIPA ATELIER PSYTerapeuti pregatiti sa iti ofere un program individualizat

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

CINE SUNTEMCunoaste specialistii

https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2023/12/Denisa-Maican.jpg
Denisa Maican

Denisa Maican

Psiholog clinician / Psihoterapeut / Consilier dezvoltare personala

Psiholog principal si supervizor în specializarea psihologie clinică, psihoterapeut în psihoterapii cognitiv-comportamentale, consilier dezvoltare personală, formator, cu o experiență profesională de peste 20 de ani în spital de psihiatrie adulți, în clinici private, in cadrul diverselor organizatii nonguvernamentale.
Abordari terapeutice – cognitiv -comportamentale, de acceptare si angajament
Experienta in lucrul cu pacientii adulti diagnosticati cu afectiuni psihiatrice, oncologice, neurologice, cu tulburari psihosomatice.
Servicii de consiliere psihologică și psihoterapii cognitiv-comportamentale.
Servicii psihologie clinică, evaluare psihologică.
Servicii de supervizare și formare profesională în specializarea psihologie clinică, creditate de catre Copsi.

https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_03.png
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_02.png
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_01.png

20000+

Pacienti

Specialistii nostri se remarca prin experienta de 20 de ani in adictii si prin impactul pozitiv pe care l-au avut in viata a peste 17.000 de persoane dependente de droguri, peste 1.400 de persoane cu consum abuziv de alcool, precum si in proiectele de prevenire a consumului de alcool si droguri din scoli.

>20

Ani de experienta

Clinica are o experienta de peste 20 de ani in furnizarea de servicii medicale de calitate, cu accent pe ingrijirea pacientilor cu probleme de sanatate mintala si adictii, si in dezvoltarea de proiecte de prevenire și educație în aceste domenii.

30+

Specialisti

Atelier PSY colaborează cu peste 30 de specialisti cu experienta si calificari in domeniul sanatatii mintale, care ofera servicii personalizate si tratamente adaptate nevoilor individuale ale clientilor, cu un accent deosebit pe colaborarea interdisciplinara si dezvoltarea continua a competentelor profesionale.

19~

Tehnici terapeutice

Atelier PSY foloseste o varietate de tehnici terapeutice moderne, adaptate nevoilor si profilului clientilor, printre care se numara terapia cognitiv-comportamentala, terapia de grup, terapia de familie, precum si terapiile complementare, cum ar fi art-terapia sau terapia prin muzica.