ECHIPA ATELIER PSYTerapeuti pregatiti sa iti ofere un program individualizat

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

CINE SUNTEMCunoaste specialistii

https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2023/07/Diana-Ceolpan-1280x1280.jpg
Diana Ceolpan

Diana Ceolpan

Psiholog clinician

Este psiholog cu specializare in Psihologia Apărării și a Securității Naționale și psihoterapeut integrativ. Doctorandă la Școală Doctorală a Universității București.
A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității din București, specializarea Psihologie și este masterandă la Masterul de Psihologie clinică – Evaluare și Intervenție Terapeutică, cât și la Masterul de Psihologie aplicată în domeniul securității naționale, în cadrul aceleași instituții. Are formarea în psihoterapie făcută în cadrul Institutului Roman de Psihoterapie Integrativă și experiență în terapia copiilor, adulților, consilierea familiei.

https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_03.png
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_02.png
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_01.png

20000+

Pacienti

Specialistii nostri se remarca prin experienta de 20 de ani in adictii si prin impactul pozitiv pe care l-au avut in viata a peste 17.000 de persoane dependente de droguri, peste 1.400 de persoane cu consum abuziv de alcool, precum si in proiectele de prevenire a consumului de alcool si droguri din scoli.

>20

Ani de experienta

Clinica are o experienta de peste 20 de ani in furnizarea de servicii medicale de calitate, cu accent pe ingrijirea pacientilor cu probleme de sanatate mintala si adictii, si in dezvoltarea de proiecte de prevenire și educație în aceste domenii.

30+

Specialisti

Atelier PSY colaborează cu peste 30 de specialisti cu experienta si calificari in domeniul sanatatii mintale, care ofera servicii personalizate si tratamente adaptate nevoilor individuale ale clientilor, cu un accent deosebit pe colaborarea interdisciplinara si dezvoltarea continua a competentelor profesionale.

19~

Tehnici terapeutice

Atelier PSY foloseste o varietate de tehnici terapeutice moderne, adaptate nevoilor si profilului clientilor, printre care se numara terapia cognitiv-comportamentala, terapia de grup, terapia de familie, precum si terapiile complementare, cum ar fi art-terapia sau terapia prin muzica.