ECHIPA ATELIER PSYTerapeuti pregatiti sa iti ofere un program individualizat

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

CINE SUNTEMCunoaste specialistii

https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2023/03/eugen_hriscu_.png
EUGEN HRISCU

Eugen Hriscu

Specialist psihiatru, director medical și co-fondator al Clinicii Atelier PSY.
Eugen Hriscu este medic psihiatru, psihoterapeut si specialist in prevenirea si tratamentul dependentelor. E absolvent al Facultatii de Medicina Generala la Iasi in 2001, al rezidentiatului in psihiatrie in 2006 si a obtinut certificarea finala in psihoterapie in 2017. E specialist acreditat de Ministerul Sanatatii in domeniul dependentelor de substante. A coordonat infiintarea a doua centre de tratament al dependentei de heroina si mai multe servicii de tratament al dependentei de alcool. Pana in 2022 a fost coordonatorul stiintific al programelor asociatiei ALIAT. A redactat capitole in ghidurile romanesti de tratament al dependentelor de alcool si droguri, ocupandu-se de aria interventiilor psihoterapeutice in adictii. In cei 20 de ani de lucru in diferite servicii cu paturi sau ambulatorii de sanatate mintala din Romania, a lucrat cu indivizi, familii si grupuri care se confrunta cu dependenta de substante sau jocuri de noroc, probleme cauzate de trauma, depresie si tulburari de anxietate.
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_03.png
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_02.png
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_01.png

20000+

Pacienti

Specialistii nostri se remarca prin experienta de 20 de ani in adictii si prin impactul pozitiv pe care l-au avut in viata a peste 17.000 de persoane dependente de droguri, peste 1.400 de persoane cu consum abuziv de alcool, precum si in proiectele de prevenire a consumului de alcool si droguri din scoli.

>20

Ani de experienta

Clinica are o experienta de peste 20 de ani in furnizarea de servicii medicale de calitate, cu accent pe ingrijirea pacientilor cu probleme de sanatate mintala si adictii, si in dezvoltarea de proiecte de prevenire și educație în aceste domenii.

30+

Specialisti

Atelier PSY colaborează cu peste 30 de specialisti cu experienta si calificari in domeniul sanatatii mintale, care ofera servicii personalizate si tratamente adaptate nevoilor individuale ale clientilor, cu un accent deosebit pe colaborarea interdisciplinara si dezvoltarea continua a competentelor profesionale.

19~

Tehnici terapeutice

Atelier PSY foloseste o varietate de tehnici terapeutice moderne, adaptate nevoilor si profilului clientilor, printre care se numara terapia cognitiv-comportamentala, terapia de grup, terapia de familie, precum si terapiile complementare, cum ar fi art-terapia sau terapia prin muzica.