ECHIPA ATELIER PSYTerapeuti pregatiti sa iti ofere un program individualizat

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

CINE SUNTEMCunoaste specialistii

https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2023/05/Mariana-Buceanu.jpg
Mariana Buceanu

Mariana Buceanu

Psihoterapeut

Psihoterapeut, specialitate de competenta in Psihoterapie psihanalitica de cuplu, familie si grup, in supervizare.
Experienta de lucru cu grupuri institutionale, terapie de grup, cu victime ale violentei domestice, tineri aeati in sistemul de probatiune, grupuri de suport.
Formator cursuri: specialisti care lucreaza in sistemul penitenciar, sistemul de probatiune (2013) mediatori sanitari (metode si tehnici de mediere sanitara, legislatie antidiscriminare, abordarea pacientului aflat in dificultate) cursanti in Romania, Republica Moldova, Ucraina.
Formator antidiscriminare si excluziune socială destinate medicilor de familie acreditate de Colegiul Medicilor (2011).
Premiu pentru activitate profesionala Galei Gesturilor de Sueet in Sanatate Mintala (2008).
Expert Comisia Ministeriala pentru Romi, aeata in coordonarea Ministerului Sanatatii, contributie la elaborarea normelor tehnice privind Organizarea Activitatii Mediatorilor Sanitari.
Absolventa sudii Masterat in Managementul Serviciilor de Sanatate Publica si Servicii Sociale, Universitatea Bucuresti.
Absolventa Studii Universitare Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, profil Sociopsihopedagogie, Universitatea Bucuresti.

https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_03.png
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_02.png
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_01.png

20000+

Pacienti

Specialistii nostri se remarca prin experienta de 20 de ani in adictii si prin impactul pozitiv pe care l-au avut in viata a peste 17.000 de persoane dependente de droguri, peste 1.400 de persoane cu consum abuziv de alcool, precum si in proiectele de prevenire a consumului de alcool si droguri din scoli.

>20

Ani de experienta

Clinica are o experienta de peste 20 de ani in furnizarea de servicii medicale de calitate, cu accent pe ingrijirea pacientilor cu probleme de sanatate mintala si adictii, si in dezvoltarea de proiecte de prevenire și educație în aceste domenii.

30+

Specialisti

Atelier PSY colaborează cu peste 30 de specialisti cu experienta si calificari in domeniul sanatatii mintale, care ofera servicii personalizate si tratamente adaptate nevoilor individuale ale clientilor, cu un accent deosebit pe colaborarea interdisciplinara si dezvoltarea continua a competentelor profesionale.

19~

Tehnici terapeutice

Atelier PSY foloseste o varietate de tehnici terapeutice moderne, adaptate nevoilor si profilului clientilor, printre care se numara terapia cognitiv-comportamentala, terapia de grup, terapia de familie, precum si terapiile complementare, cum ar fi art-terapia sau terapia prin muzica.