SERVICII MEDICALESanatate aproape de oameni

Serviciile medicale complementare serviciilor psihoterapeutice, sunt servicii specializate care pot fi utilizate pentru a sprijini bunastarea mentala si emoționala a pacientilor. Aceste servicii includ specialitati medicale precum stomatologie, ginecologie si gastroenterologie, care pot fi conectate cu sanatatea mintala printr-o perspectiva mai holistica si integrativa.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_01.png
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_02.png
https://atelier-psy.ro/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_03.png

Medicina Generala (Acupunctura si Homeopatie)

Serviciu specializat in terapii alternative si complementare care vizează imbunatatirea starii generale de sanatate si a calitatii vietii pacientilor, prin abordari personalizate si naturale.

Nutritie si boli metabolice

Servicii ce concentreaza pe dezvoltarea unui plan alimentar personalizat pentru pacientii cu afectiuni metabolice, oferind o abordare holisitica si individualizata pentru gestionarea si prevenirea acestor afectiuni prin intermediul alimentatiei si a schimbarilor de stil de viata.

Diabet zaharat

O abordare integrata si personalizata a gestionarii acestei afectiuni, prin evaluarea si monitorizarea constanta a nivelurilor de glucoza din sange si prin dezvoltarea unui plan de tratament care sa includa terapia cu insulina, terapia nutritionala si modificări ale stilului de viata, in vederea imbunatatirii starii de sanatate a pacientilor si prevenirea aparitiei complicatiilor asociate diabetului zaharat.

Ecografie

Serviciu specializat in diagnosticarea si monitorizarea afectiunilor interne prin intermediul ultrasunetelor, utilizand tehnologia moderna pentru a oferi o analiza precisa si detaliata a structurilor anatomice si functionale ale organelor interne, contribuind astfel la identificarea precoce si tratamentul afectiunilor medicale.

Gastroenterologie

Cabinet ce ofera diagnosticare si tratament pentru o gama larga de afectiuni gastrointestinale, hepatice si pancreatice, prin intermediul unor proceduri si investigatii specializate precum endoscopia digestiva, colonoscopia si investigatiile functionale, punandu-se accentul pe abordarea individualizata a pacientilor si imbunatatirea calitatii vietii acestora.

Ginecologie - Obstetrica

Serviciul de Ginecologie-Obstetrica ofera ingrijire medicala specializata pentru femeile de toate varstele, inclusiv evaluare si tratament pentru afectiuni ginecologice si obstetricale, consiliere si indrumare in ceea ce priveste sanatatea sexuala si contraceptia, precum si monitorizarea si ingrijirea atenta in timpul sarcinii si a nasterii, asigurand astfel sanatatea si bunastarea pacientelor.

Stomatologie generala

Cabinetul de  Stomatologie Generala ofera o gama larga de tratamente dentare, cu ajutorul unor tehnologii avansate si a unui personal specializat, pentru a asigura pacientilor un zambet sanatos si frumos.

Protetica

Serviciul de Protetica Dentara ofera solutii personalizate pentru pacientii care au pierdut dintii sau care prezinta afectiuni dentare care necesita protezare, cu ajutorul unor tehnici si materiale de ultima generatie si a unui personal specializat, astfel incat pacientii sa beneficieze de o dantura sanatoasa, functionala si estetica.

Endodontie

Serviciul de Endodontie ofera tratamente specializate pentru afectiuni ale radacinilor dentare, inclusiv canalul radicular, cu ajutorul tehnicilor si a echipamentelor moderne, pentru a asigura pacientilor un confort sporit si o recuperare rapida si eficienta.

Ortodontie

Solutii personalizate pentru corectarea afectiunilor dentare, cum ar fi malpozitia dintilor sau problemele cu muscatura, cu ajutorul aparatelor dentare si a unor tehnici moderne, pentru a asigura pacientilor o dantura sanatoasa.

Chirurgie orala

Serviciul de Chirurgie Orala ofera tratamente specializate pentru afectiuni dentare si ale cavitatii bucale, inclusiv extractii dentare complexe, interventii chirurgicale de implant dentar sau rezolvarea altor probleme chirurgicale cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie, pentru a asigura pacientilor un proces sigur si confortabil de recuperare.

Pedodontie

Echipa noastra dedicata de medici specializati in tratamentul dentar pentru copii oferă o experienta placuta si confortabila intr-un mediu prietenos si relaxant. De la examene preventive si curatare profesionala pana la tratamente complexe si educarea pacientilor mici despre igiena orala, suntem aici sa ne asiguram ca copiii tai primesc cele mai bune ingrijiri dentare posibile.

SERVICII MEDICALE

Optiuni pentru consultatii

SERVICII DECONTATE
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
CLIENTI ATELIER PSY
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
CONTRA COST
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
INCEPE AICI

Contacteaza-ne pentru o programare

Ne suni sau ne scrii

Ne spui care este serviciul medical de care ai nevoie. Precizezi daca doresti sau nu un consult in regim de asigurari de sanatate. Totul in conditii de siguranta si confidentialitate!

Alegi specialistul sau primesti o recomandare

Primesti recomandari de specialisti care ar putea fi potriviti pentru tine. Alegi specialistul care crezi ca ti se potriveste.

Faci o programare

Faci direct o programare pentru o consultatie la specialistul pe care l-ai ales sau ceri o programare la un specialist recomandat de echipa Medical Hub.